Reittiliikenne

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi m/s Taxen II)-aluksella Svartholman linnakesaarelle Loviisan Laivasillalta (kävele Loviisan vierasvenesataman laiturin päähän).  Matka saarelle kestää noin 30 minuuttia (olosuhteet voivat hidastaa menoa).

Aluksen matkustajamäärä on korkeintaan 30, mutta mikäli ryhmäkokonne on tätä suurempi niin kapasiteettia voidaan yleensä nostaa 60 matkustajaan saakka, mikäli saamme hyvissä ajoin ilmoituksen asiasta.

Alus ei valitettavasti sovellu hyvin liikuntarajoitteisille. Lastenrattaat on taitettava kasaan jo laiturilla ennen laivaan nousua. Pyörätuoleja ei ikävä kyllä saa turvallisesti alukseen eikä laiturille Svartholman päässä.

Vuoroja voidaan joutua perumaan sään vuoksi, tällöin korvaamme etukäteen lipun ostaneille hinnan kokonaisuudessaan. Emme korvaa asiakkaiden muita mahdollisia kuluja. Mikäli sää näyttää hurjalta ilmoitamme aina facebook sivuillamme (Suomen Saaristokuljetus) jos joudumme perumaan vuoron.

Maksu aluksella on mahdollinen, mutta takaamme paikat vain etukäteen lipun ostaneille. Etukäteen lipun ostaneet otetaan alukseen aina ensin. Aluksen rajallisen matkustajakapasiteetin vuoksi suosittelemme ehdottomasti lippujen ostamista etukäteen lippukaupasta!  

AIKATAULU 2020
06.6-18.6.2020 La-su
19.6-16.8.2019 Ti-Su
16.8-30.8.2020 La-su

HUOM! Ei liikennöintiä maanantaisin!

Loviisa->Svartholm
10:00
11:00
13:45
15.30

Svartholm->Loviisa
10:30
13:00
15:00
17:00

HUOM! Ei liikennöintiä maanantaisin!

Hinnat (meno-paluu)
Aikuiset 18 €
Lapset (4-12 v.) 9 €
(Yhdensuunnan lippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Niitä voi kuitenkin ostaa alukselta. Hinta on puolet edestakaisen lipun hinnasta).

Käteismaksuissa varaa tasaraha! Laivalla käy myös yleisimmät maksukortit.
Huom! Ostamalla lippukaupasta lipun varaat samalla paikan itsellesi. Lippuja ei voi varata muuten kuin ostamalla ne etukäteen verkkokaupasta. Syynä tähän on aluksen rajallinen kapasiteetti.

Tervetuloa!

Loviisa-reittikartta.jpg