Reittiliikenne

Suomen Saaristokuljetus Oy liikennöi m/s Mistral-aluksella Svartholman linnakesaarelle Loviisan Laivasillalta (kävele Loviisan vierasvenesataman laiturin päähän).  Matka saarelle kestää noin 30 minuuttia (olosuhteet voivat hidastaa menoa).

Aluksen matkustajamäärä on korkeintaan 20 asiakasta. Alus ei valitettavasti sovellu hyvin liikuntarajoitteisille. Lastenrattaat on taitettava kasaan jo laiturilla ennen laivaan nousua. Pyörätuoleja ei ikävä kyllä saa turvallisesti alukseen eikä laiturille Svartholman päässä. Alla kuva Svartholmaan liikennöivästä aluksestamme m/s Mistralista.

Vuoroja voidaan joutua perumaan sään vuoksi, tällöin korvaamme etukäteen lipun ostaneille hinnan kokonaisuudessaan. Emme korvaa asiakkaiden muita mahdollisia kuluja. Mikäli sää näyttää hurjalta ilmoitamme aina facebook sivuillamme (Suomen Saaristokuljetus) jos joudumme perumaan vuoron.

Maksu aluksella on mahdollinen, mutta takaamme paikat vain etukäteen lipun ostaneille. Etukäteen lipun ostaneet otetaan alukseen aina ensin. Aluksen rajallisen matkustajakapasiteetin vuoksi suosittelemme ehdottomasti lippujen ostamista etukäteen lippukaupasta!

Aluksesta voi ostaa lippuja ainoastaan kortilla. Kiitos ymmärryksestä!

AIKATAULU 2022

Huom! Pe 3.6 vuoro on peruttu. Pahoittelemme asiaa!!!

HINNASTO 2022
Meno-paluu: aikuiset 18 €
Lapset (4-12 v.) 9 €
(Yhdensuunnan lippuja ei voi ostaa verkkokaupasta. Niitä voi kuitenkin ostaa alukselta. Hinta on puolet edestakaisen lipun hinnasta).

Käteismaksuissa varaa tasaraha! Laivalla käy myös yleisimmät maksukortit.
Huom! Ostamalla lippukaupasta lipun varaat samalla paikan itsellesi. Lippuja ei voi varata muuten kuin ostamalla ne etukäteen verkkokaupasta. Syynä tähän on aluksen rajallinen kapasiteetti.

Tervetuloa!

Loviisa-reittikartta.jpg